Webinariile Parintilor – Fratii – Viata cu fratii

ateliere-parinti-cursuri-online-educatie-parenting-diana-vijulie-alexandra-moga

“Webinariile parintilor – Fratii” este o serie de 3 webinarii compacte, cu durata de o ora fiecare, dedicate parintilor cu mai multi copii sau in asteptarea unui nou fratior/unei surioare. In cadrul acestor webinarii vom privi in ansamblu viata familiilor cu mai multi copii, cat si aspectele specifice in detaliu.

relatii-fraterne-rivalitate-frati-surori

Relatia fraterna este una provocatoare, atat intre persoanele de acelasi sex, cat si intre cei de sex opus. Exista numeroase situatii dificile de gestionat intre frati si surori, iar acest webinar vine in ajutorul parintilor cu mai multi copii, pentru a oferi poate o alta perspectiva. Vom aborda comportamentele dificile, sentimentele greu de gestionat, vom discuta si cum trairile noastre interioare ca parinti influenteaza relatia fraterna a copiilor nostri si de asemeni vom aborda si gelozia, agresivitatea si “vreau sa fiu diferit!”.

Pentru inscriere, accesati:
www.alexandracrivilaru.ro/inscrieri sau www.dianavijulie.ro/inscrieri

Investitie: 40 ron/persoana.

Cine ține aceste ateliere de parenting?

Diana Vijulie este mamă a doi copii, consilier pentru dezvoltare personală și instructor de parenting pozitiv. Dacă doriți să o cunoașteți mai bine, o puteți face pe site-ul dianavijulie.ro

Alexandra Crivilaru este mama a doi băieţi, consilier pentru dezvoltare personală şi parenting, formator acreditat şi instructor “Parenting by Connection” în curs de formare la Hand in Hand Parenting.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *