Ați fost la bal? Cum a fost la Balul Britanic 2018

Dacă nici voi nu ați ajuns la ediția de anul acesta a Balului Britanic, la fel ca mine, m-am gândit să vă arăt cum a fost, poate vă conving să mergem împreună anul următor!

Peste 800 de persoane au participat la ediția a VII-a a Balului Britanic, ce s-a desfășurat în grădina Hotel Caro București pe 8 iunie. Așa cum ne-au obișnuit cei de la International House of Bucharest și de la English Kids Academy, și această ediție a balului a fost un eveniment de succes ce s-a bucurat de prezența unui auditoriu numeros și select.

Cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză profundă pentru educația și viitorul copiilor din România, organizat de International House Bucharest și English Kids Academy, Balul Britanic a beneficiat de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la București și s-a bucurat de atenția Casei Regale a Marii Britanii. Și în acest an, Excelența Sa Domnul Ambasador Paul Brummell, Ambasadorul britanic în România, s-a bucurat alături de invitații și participanții Balului.

Excelența sa dl. Paul Brumell, Ambasadorul britanic în România, la Balul Britanic

 

„Am avut parte de încă un eveniment de succes și ne-o confirmă în primul rând numărul mare de participanți și la această ediție. Ne bucurăm că am putut face încă o bucurie elevilor noștri în acest final de an școlar și suntem încrezători că vom merge mai departe tot împreună, sprijinind educația tinerilor din România” a declarat Mihai Laurentiu Gânj, Președinte English Kids Academy.

Balul Britanic este un eveniment educațional și cultural de elită, în cadrul căruia copiii cu rezultate excepționale la limba engleză sunt premiați și au parte de o experiență de neuitat cu o mulțime de surprize. Printre acestea, se numără prestațiile unor artiști celebri pe scena Balului Britanic 2018: CRBL, Cvartetul Anima, Drum Circle si Orlando Petriceanu, Maia Mălăncuș, artistii Operei Comice pentru copii.

Iată și partenerii implicați, fără de care evenimentul nu ar fi fost posibil: Albalact, Aqua Carpatica, Betty Ice, Caravana Photobooth, Cartemma, Carturesti, Coca Cola, Editura All, Editura Niculescu, ETi, Franke, Fundatia Sensiblu, Fundatia Vodafone, Game Dev Academy, Happy Cinema, Humanitas, Ideal Board Games, Ifantis, Kinderpedia, La Molisana, Lego Romania, Lucian Caffe, Magnolia, Med Experts, Mega Image, Metropolitan Life, Mobila Moll, Moviplast, Opera Comică pentru Copii, Oraselul Cunoașterii, Rin Grand Hotel, RPG, Santal, Selgros, Scoala Intuitext, Siviero Maria, Tupperware, Twinings, Vavian Pharma, Vertical Spirit.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum s-au desfășurat edițiile precedente, vă invit să urmăriți filmele de prezentare pentru edițiile din anii anteriori:

Balul Britanic 2017

Balul Britanic 2016

Balul Britanic iunie 2015 

English Kids Academy este divizia International House specializată în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *